Winkelwagen 0

TEAM

Anne
Sinds januari 2014 werk ik met veel plezier bij “de leukste Winkel van Friesland” voor mij staat u, als klant centraal. Graag sta ik u bij voor het juiste kledingadvies. Als u tevreden de winkel verlaat, ben ik dat ook!

Adela
Werken bij Modehuis Boersma is voor mij afwisselend en elke dag anders!
Je verdiepen in pasvormen en combinaties, vanaf het moment dat de kleding binnenkomt en dit overbrengen naar je klant is een leuke uitdaging!
Werken bij Modehuis Boersma is fijn omdat het een ontzettend leuk en gezellig team is!

Jacqueline
Vanaf dag 1 gegroeid tot een vertrouwd gezicht bij Sims. Goedlachs, geduldig en eerlijk. Door me in te leven in de wensen van de klant komen tot het allermooiste resultaat: een tevreden klant die graag terugkomt!
Want de sfeer creëeren we sámen met de klant…

Karin
“Een blije en tevreden klant met meer zelfvertrouwen” dat is wat dit werk zo ontzettend leuk maakt en nooit verveelt. Dat alles met een prachtig team in de leukste winkel van Friesland!

Rina
Werken bij Sims, is elke dag weer een feestje. Klanten laten stralen, winkel stylen of mee op inkoop. Dat maakt mijn baan nu zo leuk! Een prachtig team om in te werken.

Hester
Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam bij Modehuis Boersma/Sims Lifestyle, en dat is nog elke dag een feestje. Werken met de prachtigste collecties om iedere klant te laten stralen en met een blij gevoel de winkel uit te laten gaan! Dat is toch het mooiste wat er is.

Sylie
Werken in de mode maakt me blij! De verscheidenheid in merken, kleuren en accessoires het hoort er allemaal bij, En dan de mooie geklede tevreden klant,
Dat is het helemaal voor mij!

Ewa
Met veel passie en enthousiasme werk ik al een aantal jaar bij Modehuis Boersma. Een 100% tevreden klant die straalt in haar nieuwe outfit maakt mijn werk zo mooi. Samen met een team van deskundige en fijne collega’s maken wij het mogelijk dat winkelen in de “leukste winkel van Friesland”een belevenis is.

Frits
Werken bij Modehuis Boersma en SIMS Lifestyle is geen werk maar meer een hobby. Aanwezig zijn met plezier en met een dreamteam om je heen is het leukste wat er is. Dit gecombineerd met een eigentijds bedrijf en prachtige merken maakt iedere dag tot een feest.

Leny
Samen te werken met ons inspirerende team van mooimakers, die de kunst van combineren verstaan is een feestje! Met elkaar hebben wij een doel: onze klanten blij maken! Mijn missie is geslaagd als dat lukt. De combinatie van mooie merken en persoonlijke aandacht, zorgt voor een prachtig concept dat Modehuis Boersma en SIMS lifestyle heet.

Gea
Werken bij SIMS is voor mij….. ’s Ochtends het gevoel hebben van.. Yeah! Daar gaan we weer! Geweldige collecties, een super uitstraling en inrichting van de winkel maakt van elke werkdag een topdag! Elke dag is anders, en dat is ook het leuke ervan!

Brigit
Mijn passie is om klanten weer happy te maken….en te laten stralen met een mooie nieuwe outfit van Modehuis Boersma/Sims !!!

Eugenia
Werken bij Modehuis Boersma is  iedere  dag weer een feestje. Met onze uitgebreide collectie voor jong en oud is het dan ook erg leuk om  met u een nieuwe outfit samen te stellen.
Shoppen moet een leuke en gezellige ervaring zijn en pas als u voor 100% tevreden bent en met een glimlach de winkel weer verlaat, ben ik dat ook.

Ageeth
Een combi van mode en horeca. Dit is voor mij de perfecte plek om met veel plezier te mogen werken. Samen met Jolanda voorzie ik u graag van een heerlijk kopje koffie, thee of iets lekkers erbij. Graag tot ziens in onze mooie en gezellige koffiesalon!!

Jolanda
Met plezier werk in sinds maart 2017 in De Koffiesalon. Leuk samen zijn en samen werken met enthousiaste collega’s, werken aan een gezamenlijk doel om onze gasten met een goed gevoel de deur uit te laten gaan en vooral weer te laten terug komen. Dat maakt dit werk zo ontzettend leuk!

Lisanne
Werken bij SIMS Lifestyle is voor mij werken met veel plezier en met het hele team liefde voor ons vak hebben. Elke dag tevreden klanten hebben is toch fantasties, en dan ook nog met mooie merken! U hoort het al hier ga ik niet meer weg. Tot snel in de leukste winkel van Friesland!

Claudia
Door mijn passie op het gebied van mode en de laatste trends, wil ik mijn vakkundigheid doorgeven aan mijn klanten door u van een zo goed mogelijk stijlvol advies te kunnen voorzien.De mooiste combinatie’s te creëren voor jong en oud op het gebied van kleuren en pasvormen en het werken met verschillende trends.
Samen met het team van Modehuis Boersma heet ik u van harte welkom!!!