Welkom bij Modehuisboersma

Bij binnenkomst in de leukste winkel van Friesland herkent u het meteen, hier hebben ze kennis van zaken. Niet voor niets zijn wij al meer dan 85 jaar een vertrouwd adres in de regio. Wij hebben een team van deskundige stylistes en zij worden regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de mode. Zo kunnen zij u voorzien van een perfect advies. U vindt het fijn om geholpen te worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste outfit, met de mooiste collecties voor iedere vrouw ongeacht haar leeftijd. Klaar met shoppen? Dan verwennen wij u graag met een kopje koffie, want gastvrijheid vinden wij het allerbelangrijkste. U voelt zich thuis in onze winkel!

Shoppen wanneer het jou uit komt!

  • Wil jij samen met vriendinnen, collega’s of familie de hele winkel voor jezelf?
  • ’s Avonds shoppen wanneer het jullie uit komt?
  • Ontvangen worden met koffie of thee en tussen het shoppen door een hapje en een drankje?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste outfit, met de mooiste collecties voor iedere vrouw ongeacht haar leeftijd.

Klaar met shoppen? Dan verwennen wij u graag met een kopje koffie, want gastvrijheid vinden wij het allerbelangrijkste. U voelt zich thuis in onze winkel!

Op deze avond staan er 2 stylistes voor jullie klaar die jou helpen met het vinden van je perfecte outfit!

Wil jij dit ook en ook nog geheel gratis?
Neem dan contact met ons op via email of telefoon! We plannen dan een datum voor een shopping night out!

Het minimale aantal deelnemers is 10 personen.
Mail naar info@modehuisboersma.nl of bel 0561-612472

scroll to top